Nyhed

Ny podcast - Hestedyrlægerne - mød parasitekspert Martin Krarup Nielsen

Hestdyrlægerne

Premiere på podcasten Hestedyrlægerne!

Hestedyrlægerne er podcasten for dig, der er hestedyrlæge eller veterinærsygeplejerske eller arbejder med hestesundhed på én eller på anden måde. 

I podcasten møder vi eksperter inden for forskellige områder, som er interessante for dig. Vores ambition er at stille de spørgsmål, du mangler svar på, og tale om ting, som har praktisk anvendelse i dit arbejde med heste.

Mød parasitekspert Martin Krarup Nielsen

Som premiere udgiver vi tre afsnit, hvor vi taler med professor Martin Krarup Nielsen fra University of Kentucky. Martin har særlig interesse for hesteparasitter og han er en meget flittig forsker, som har publiceret over 200 artikler.

Hvad handler afsnittene om? 

Afsnit 1: Første afsnit handler om Martins baggrund og hvordan han endte i Kentucky, samt hvilke udfordringer, vi står over for ved diagnosticering af hestens store blodorm, s. vulgaris

Afsnit 2: I andet afsnit diskuterer vi retningslinjer, fæcesprøve og fordelene ved at det er dyrlægen, som afgør hvornår og om hesten skal behandles for orm.
 

Afsnit 3: Tredje og sidste afsnit med Martin handler om de udfordringer inden for parasitologi, du møder som hestedyrlæge; både i forhold til resistens, diagnostik og behandling. Samt udfordringen med at håndtere udbredte misforståelser på et område, der berører langt de fleste hestefolk.
 

Lyssna på hästveterinärerna

Har du forslag til emner eller gæster, som du gerne vil høre i fremtidige afsnit?
Tøv ikke med at kontakte os!

Gorm Carson
Key Account Manager, Equine
Tlf. 22 72 49 58
Email

Relateret indhold
Nyhed

Hestedyrlægerne - tre afsnit med Jannie Spanner om reproduktion

Jannie Spanner om reproduktion

Dyrlæge Jannie Spanner er specialiseret i reproduktion og i tre afsnit taler vi med hende om forskellige reproduktionsteknikker.

Nyhed

Hestedyrlægerne - to afsnit om smerte hos hest med Janny de Grauw

Hestdyrlægerne

Lyt til Janny de Grauw om smerte hos hest! Det er blevet tid til et nyt afsnit af Hestedyrlægerne, disse afsnit handler om smerte og smertebehandling. Vores gæst er Janny de Grauw, dyrlæge, ph.d.

HJÆLP?